Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Hackers Διαρρέουν Ακυκλοφόρητες Ταινίες Της Sony Pictures

Sony Pictures logo

Τις τελευταίες ημέρες το πάνω χέρι στους υπολογιστές της Sony Pictures το έχουν οι… hackers οι οποίοι ζητούν δικαιοσύνη. Η ομάδα που έχει εισβάλει στους υπολογιστές της εταιρίας ονομάζεται Guardians of Peace (Προστάτες της Ειρήνης, GOP) και έχει κλέψει, όπως αναφέρει, άκρως απόρρητα στοιχεία της εταιρίας, καθώς και ακυκλοφόρητες ταινίες που ήδη ανέβασε σε torrents!

Τα PC της Sony είναι τώρα άχρηστα και οι υπεύθυνοι έχουν δώσει εντολή οι υπάλληλοι να μην ελέγξουν ούτε τα emails τους. Δημόσια έχουν παραδεχτεί την παραβίαση, όμως επιβεβαίωσαν ότι άλλα τμήματα Sony είναι εντάξει. Οι hackers δήλωσαν πως κατάφεραν να κλέψουν οικονομικά στοιχεία, έγγραφα, ταινίες και κωδικούς πρόσβασης σε λογαριασμούς Twitter (στους οποίους έχουν αποκτήσει πρόσβαση). Η ομάδα δήλωσε ακόμη ότι θέλει δικαιοσύνη, ενώ η Sony όχι, και:

«Η Sony δεν κλειδώνει τις πόρτες της, με την κυριολεκτική έννοια, έτσι δουλέψαμε με άλλα μέλη του προσωπικού με παρόμοια ενδιαφέροντα για να αποκτήσουμε πρόσβαση. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα, η ασφάλεια της ομάδα μας είναι σημαντική.»

Οι ερευνητές προσπαθούν να εντοπίσουν που βρίσκεται η ομάδα και ποιος τους έχουν βάλει, αν υπάρχει κάποιος. Οι υποψίες τους στρέφονται στον… ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Kim Jong-Un, καθώς η Sony ετοιμάζει τη νέα κωμωδία The Interview στην οποία δύο δημοσιογράφοι προσλαμβάνονται από την CIA για να τον δολοφονήσουν. Μάλιστα, πριν από κάποιο καιρό η κυβέρνηση της Β. Κορέας είχε αποκαλέσει τη συγκεκριμένη ταινία «πράξη πολέμου» και είχε απειλήσει με «αποφασιστική και ανελέητη απάντηση» αν τελικά κυκλοφορήσει.

Μέχρι να δούμε τι θα γίνει στο τέλος, μπορούμε να κατεβάσουμε μέσω torrents να δούμε τις ταινίες Annie, Mr. Turner, Still Alice και Fury που διέρρευσαν οι GOP (σε ποιότητα DVD). Η πρεμιέρες των ταινιών αυτών στις ΗΠΑ έχουν προγραμματιστεί να γίνουν προς τα τέλη του 2014 και στις αρχές του 2015.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: