Η Sony Διοργανώνει Νέα Εκδήλωση Στις 26 Μαΐου

Η Sony Διοργανώνει Νέα Εκδήλωση Στις 26 Μαΐου

Μια νέα εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η Sony στις 26 Μαΐου όπου πιστεύουμε πως θα ανακοινώσει τη παγκόσμια έκδοση του Xperia Z4. Παράλληλα, φήμες ισχυρίζονται ότι μία ή δύο ημέρες νωρίτερα, στις 27 και 28 Μαΐου σε Ταϊβάν και Χονγκ Κονγκ αντίστοιχα, θα λάβουν χώρα και άλλες εκδηλώσεις οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Το Sony Xperia Z4 έχει παρουσιαστεί αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας και σε σχέση με το Xperia Z3 έχει απλά ανανεωμένο σώμα και chips στο εσωτερικό του. Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένουμε να δούμε την παγκόσμια έκδοση του κινητού που λογικά θα είναι ίδια με αυτή της Ιαπωνίας.

Να θυμίσουμε πως το Xperia Z4 έρχεται σε διάφορα χρώματα με 5,2-ιντσών full HD οθόνη, Snapdragon 810 chispet της Qualcomm με οκταπύρηνο 64-bit επεξεργαστή, 3GB RAM, 32GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 5.1MP Exmor R εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία 2930mAh (μικρότερη από του Z3). Έχει αντοχή σε σκόνη και νερό (πιστοποιημένο στα πρωτόκολλα IP5/8 και IP6X) και 20.7MP Exmor RS κάμερα με εγγραφή 4K βίντεο και LED flash.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.