Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Σταματάει Τη Παραγωγή Των E-readers

Sony PRS-T3 E-reader

Η Sony εγκαταλείπει την αγορά των e-readers αφού αντιμετώπισε σκληρό ανταγωνισμό, κυρίως από τα Kindle της Amazon. «Δεν έχουμε σχέδια για να αναπτύξουμε τον διάδοχο του Reader αυτή τη στιγμή» είπε εκπρόσωπος της εταιρίας στο BBC News. Το PRS-T3 είναι το τελευταίο e-reader της Sony και θα συνεχίσει να το πουλάει στην Ευρώπη μέχρι να μην υπάρχουν άλλα αποθέματα.

Παρόλα αυτά, η Sony θα συνεχίσει τη πώληση του e-reader μαζί με βιβλία από το online κατάστημα της στην Ιαπωνία. Η Sony και η Kobo προσπάθησαν να τα βάλουν με τα e-readers της Amazon, αλλά τα Kindle έγιναν τα No. 1 σε πωλήσεις στην Ιαπωνία με 38,3% μερίδιο στην αγορά.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά το κλείσιμο του online καταστήματος πώλησης e-books στις ΗΠΑ και Καναδά. Η Sony τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να ξεφορτωθεί όλα όσα δεν της αποφέρουν κέρδος. Για αυτό είδαμε τη πώληση του τμήματος υπολογιστών VAIO και το τερματισμό της υπηρεσίας PlayStation Mobile για Android.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: