Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Κατέγραψε Τη Φυσική Κατάστασή Σου Με Το Smartband Της Sony [CES 2014]

Η Sony ανακοίνωσε στη CES 2014 το Smartband, ένα βραχιόλι για να το φοράς και να καταγράφει με τη βοήθεια του κινητού σου τη φυσική κατάστασή σου. Η καρδία του ονομάζεται Core και είναι αυτό το μικρό αξεσουάρ που κάνει όλη τη δουλειά. Το Core η Sony θα το προσφέρει και στους συνεργάτες της ώστε να φτιάχνουν τα δικά τους αξεσουάρ που θα τροφοδοτούνται από αυτό.

Το Sony Smartband χρειάζεται σύνδεση με το smartphone για να ‘ζωντανέψει.’ Και συγκεκριμένα χρειάζεται ένα Android smartphone με εγκατεστημένη την εφαρμογή Lifelog της εταιρίας. Μόλις αυτά τα δύο συζευχθούν θα μπορεί ο χρήστης να βλέπει πληροφορίες για το πόσες θερμίδες έκαψε, πληροφορίες για τον ύπνο του και άλλα πράγματα σχετικά με τη φυσική κατάσταση. Η Sony το έχει προχωρήσει και λίγο αφού μόλις έχει κάποια ειδοποίηση το κινητό, το Smartband δονίζει για να το καταλάβει ο χρήστης. Η συσκευή είναι αδιάβροχη, δεν υπάρχει κάποια οθόνη (μόνο ένα LED φωτάκι για τις ειδοποιήσεις) και η μπαταρία της έχει διάρκεια περίπου 5 ημέρες.

Η κυκλοφορία του Sony Smartband θα γίνει την Άνοιξη σε διάφορα χρώματα. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει.

  • Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: