Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Η Sony ενισχύσει τη δράση των Γιατρών χωρίς Σύνορα

Στη βραδιά που διοργάνωσε ο En Lefko 87.7 οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν συμμετοχές για να διεκδικήσουν την επετειακή συλλεκτική κονσόλα PlayStation®4

Η Sony Computer Entertainment, γιορτάζει τα 20 χρόνια κυκλοφορίας του PlayStation στην Ευρώπη και με χριστουγεννιάτικη διάθεση, μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε πάλι παιδιά. Όπως κάθε χρόνο, το PlayStation προσπαθεί να προσφέρει χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη ενισχύοντας το έργο Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών. Την παραμονή των Χριστουγέννων το PlayStation έδωσε μια ξεχωριστή νότα στο επιτυχημένο πάρτυ του En Lefko 87.7. Σε ειδικό stand στο χώρο του πάρτυ βρισκόταν και η επετειακή συλλεκτική κονσόλα PlayStation®4, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον των καλεσμένων. Με στόχο να μπουν στην κλήρωση και να διεκδικήσουν τη σπάνια αυτή επετειακή συλλεκτική κονσόλα, οι καλεσμένοι αγόρασαν συμμετοχές συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στο έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Όλα τα έσοδα που συλλέχθηκαν θα διατεθούν για την ενίσχυση της ιατρικής και ανθρωπιστικής δράσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Ο τυχερός νικητής της πολυπόθητης επετειακής συλλεκτικής κονσόλας PlayStation®4 θα ανακοινωθεί ζωντανά από τη συχνότητα του En Lefko 87.7 στις 30 Δεκεμβρίου. Διανύοντας μια δύσκολη εποχή τόσο σε οικονομικό-πολιτικό όσο και κοινωνικό επίπεδο είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει με το δικό του μοναδικό τρόπο και μοιράσει χαρά στους συνανθρώπους του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: