Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Θα Συμβάλει Στη Κατασκευή Αυτοκινήτου

Sony Logo

Οι εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών φαίνεται ότι στρέφονται στην αυτοκινητοβιομηχανία η μία μετά την άλλη, και τώρα που η Apple φημολογείται ότι θα βγάλει το δικό της αμάξι, κάθε εταιρία τεχνολογίας κοιτάζει αυτή την αγορά. Μετά λοιπόν τις φήμες για τη κυκλοφορία ενός Apple Car με τη μορφή minivan, ακούγονται οι φήμες και για ένα αμάξι από τη Sony.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Financial Times, η Sony θα συνεργαστεί με την εταιρία ZMP για τη κατασκευή ενός δικού τους οχήματος. Η ZMP όμως δεν είναι μια τυχαία εταιρία. Είναι μια ιαπωνική start-up που αναπτύσσει ‘έξυπνα’ και αυτοκινούμενα οχήματα για τη πόλη του μέλλοντος. Η Sony με 100 εκατομμύρια yen (περίπου $840.000) αποφάσισε να εξαγοράσει το 2% της συγκεκριμένης εταιρίας έτσι ώστε να ενισχυθούν οι σχέσεις τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο γιαπωνέζικες εταιρίες θα συνεργαστούν, με την ZMP να φτιάχνει το αμάξι και την Sony να ενσωματώνει τους αισθητήρες και άλλα ηλεκτρονικά. Το αν θα υπάρχει το λογότυπο της Sony επάνω στο αμάξι, σαφώς παραμένει άγνωστο, όμως έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξουν οι εταιρίες Πληροφορικής και αν το μέλλον για αυτές βρίσκεται στα αυτοκίνητα. Θα δούμε άραγε κάποια μέρα αυτοκίνητα από τις Samsung και Microsoft που θέλουν να χώνονται μέσα σε όλα;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: