Το Sony USB Flash Drive Για Κινητά Και Tablets

Το Sony USB Flash Drive Για Κινητά Και Tablets

Sony USB Flash

Η Sony ανακοίνωσε το νέο της Sony USB Flash drive με δύο θύρες, micro USB και κανονικό USB. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για κινητά και tablets με Android και θα το λατρέψουν όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βάλουν microSD κάρτα στη συσκευή τους.

Το νέο φλασάκι της Sony μπορεί να συνδεθεί από την μία μεριά στον υπολογιστή και από την άλλη στο κινητό ή στο tablet. Μόλις ο χρήστης κατεβάσει ένα πρόγραμμα από το Google Play ή ανοίξει το προ-εγκατεστημένο (αν υπάρχει) για να περιηγηθεί στα αρχεία, γνωστό ως file manager, θα μπορεί να δει αυτά που πέρασε από τον υπολογιστή και θα μπορεί επίσης να τα ‘ανοίξει’ κατευθείαν από το flash drive χωρίς να χρειάζεται να τα αντιγράψει στη μνήμη του τηλεφώνου.

Το Sony 2-in-1 USB flash θα κυκλοφορήσει με χωρητικότητες 8GB, 16GB και 32GB και τιμές $19,99 (€14,99), $29,99 (€22,99) και $62,99 (€45,99) αντίστοιχα. Μόλις το κυκλοφορήσει η εταιρία θα ανεβάσει στο κατάστημα Play και την εφαρμογή «File Manager» ώστε να μπορούν οι χρήστες να δουν τα αρχεία. Το φλασάκι υποστηρίζει όλους τους υπολογιστές, όμως μόνο τα νέα κινητά με Android 4.0.3 ή νεότερο. Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις εδώ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.