Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sony: Σταματήστε Να Χρησιμοποιείτε Το VAIO Fit 11A Αλλιώς Θα Πάρετε Φωτιά

Η Sony προειδοποιεί όλους τους χρήστες του VAIO Fit 11A να σταματήσουν άμεσα να το χρησιμοποιούν αφού ανακαλύφθηκε πως η μπαταρία είναι ελαττωματική, σύμφωνα με την The Wall Street Journal!

Η γιαπωνέζικη εταιρία λίγο πριν την πώληση του τμήματος VAIO προειδοποιεί τους 25,905 χρήστες του υβριδικού VAIO υπολογιστή της σε όλο το κόσμο, συγκεκριμένα 497 στις ΗΠΑ, 7,158 στην Ευρώπη και 3,619 στην Ιαπωνία, να σταματήσουν τη χρήση του γιατί η μπαταρία είναι ελαττωματική και μπορεί να προκληθούν ζημίες ή και φωτιά. Μάλιστα έχουν ήδη αναφερθεί περιστατικά! Τα καταστήματα ήδη ενημερώνονται για το πως να αντιμετωπίσουν αυτή τη κατάσταση.

Η Sony πάντως τώρα θα πουλήσει τη σειρά VAIO στο γιαπωνέζικο επενδυτικό ταμείο Japan Industrial Partners (JIP) το οποίο θα συνεχίσει να παράγει και να πουλάει υπολογιστές με αυτή την ονομασία. Τα VAIO, αν και καλοί υπολογιστές, αντιμετωπίζουν προβλήματα και το VAIO Fit 11A αποτελεί τρανό παράδειγμα. Ας ελπίζουμε πως υπό την ηγεσία της JIP να διορθωθούν τα προβλήματα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: