Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Επιβεβαιώνει Τις Ομιλίες Για Το Vaio Windows Phone

Ο Pierre Perron, επικεφαλής της Sony Mobile Europe, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ότι η εταιρία του δουλεύει συνεχώς για την ανάπτυξη ενός Vaio Windows Phone. Πριν λίγο καιρό ακούσαμε τις σχετικές φήμες όμως δεν άργησε κάποιος μέσα από την εταιρία να επιβεβαιώσει αυτό το γεγονός. Με την είσοδο της Sony στην αγορά των Windows Phone η πλατφόρμα της Microsoft θα δει ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Sony Ίσως Κυκλοφορήσει Το Δικό Της Windows Phone Το 2014

Παρακάτω έχουμε τα λόγια του Perron. Αναφέρει ακόμη ότι θα φέρουν τα χαρακτηριστικά των Xperia smartphones τους στο Windows Phone, το οποίο ελπίζουμε να σημαίνει αδιάβροχα Vaio Windows Phone κινητά και με πολλά megapixel.

Συνεχίζουμε τις συζητήσεις μας με άλλους συνεργάτες, όπως η Microsoft, ως μέρος της συνεργασίας μας με την εν λόγω εταιρεία για το ευρύτερο φάσμα της Sony. [Το να δουλεύεις με τη Microsoft] είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για εμάς στο περιβάλλον PC, και συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας με αυτήν. Διερευνούμε αυτή τη συζήτησή μας στο χώρο των κινητών επίσης.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: