Νέα Walkman Για Μουσικόφιλους Και Αθλητές

Νέα Walkman Για Μουσικόφιλους Και Αθλητές

Sony Walkman NWZ-A17

Τα Walkman δεν έχουν πεθάνει. Τουλάχιστον έτσι θέλει να πιστεύει η Sony η οποία στο Βερολίνο παρουσίασε το Sony Walkman NWZ-A17 και το NWZ-WS610. Το πρώτο απευθύνεται στους μουσικόφιλους, ενώ το δεύτερο στους αθλητές.

Το Walkman NZ-AW17 προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο και η Sony το ονομάζει το «μικρότερο και ελαφρύτερο στο κόσμο» music player με υποστήριξη αρχείων WAV, AIFF, ALAC και FLAC (24bit/192kHz). Για τα απλά αρχεία MP3 και WMA το NWZ-A17 τους ανεβάζει τη ποιότητα, συναντώντας το επίπεδο των CD, χάρη στη τεχνολογία DSEE HX. Η χωρητικότητα στη συσκευή είναι 64GB και η μπαταρία αντέχει για 50 ώρες αναπαραγωγής κανονικών τραγουδιών και 30 ώρες υψηλής ποιότητας.

NFC, Bluetooth και microSD κάρτα ολοκληρώνουν τη συσκευή. Το NZ-AW17 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και διαθέτει φυσικά κουμπιά για πλοήγηση στο μενού, καθώς η οθόνη (2,25-ιντσών ανάλυσης 320×240 pixels) δεν υποστηρίζει την αφή. Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο με τιμή $299 (€231).

Sony Walkman NWZ-WS610

Το Sony Walkman NWZ-WS610 επικεντρώνεται στην ανθεκτικότητα και την ευελιξία για τις προπονήσεις, και όχι στην υψηλή ποιότητα ήχου. Εκτός από τις κλασικές λειτουργίες ενός music player της κατηγορίας του όμως μπορεί να συνδεθεί και με το smartphone. Αν κάποιος θέλει να κάνει κλήσεις ή να ακούσει μουσική από το κινητό του μπορεί μέσω NFC ή Bluetooth να τα συνδέσει και να ακούσει έτσι. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τιμή $160 (€124).

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.