Η Sony Ίσως Κυκλοφορήσει Το Δικό Της Windows Phone Το 2014

Η Sony Ίσως Κυκλοφορήσει Το Δικό Της Windows Phone Το 2014

Η Sony εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει ένα Windows Phone κάποια στιγμή μέσα στο νέο έτος, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το The Information. Αν είναι αυτό αληθινό, τέτοια κίνηση θα σταματήσει την αφοσίωση της Sony στο Android και οι HTC και Samsung θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν ακόμα σοβαρό αντίπαλο. Η Nokia με μερίδιο πάνω από 90% στην αγορά των Windows Phone smartphones δεν θα έχει να ανησυχεί για κάτι. Τουλάχιστον για αρχή.

Οι πληροφορίες από την ίδια πηγή αναφέρουν επίσης ότι τα smartphones της γιαπωνέζικης εταιρίας θα έχουν την επωνυμία Vaio όπως και οι υπολογιστές της. Αν η Microsoft συμφωνήσει με τη Sony σχετικά με τα τέλη έκδοσης αδειών, το προ-εγκατεστημένο λογισμικό και άλλα θέματα τότε θα ξεκινήσει η παραγωγή των Vaio Windows Phone. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Sony ασχολείται με τη πλατφόρμα της Microsoft. Παλιότερα είχαμε δει διαρροές πρωτότυπων μοντέλων με Windows Phone 7 και κινητά με συρρόμενα πληκτρολόγια, όπως τα Xperia εκείνης της εποχής. Μάλιστα ένα πουλήθηκε στο eBay.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Διέρρευσε Βίντεο Με Πρωτότυπο Windows Phone Κινητό Της Sony Ericsson

Μαζί με την Samsung με το ATIV S, την HTC με τα 8S και 8X, την ZTE με τα Ascend W1 και W2, και φυσικά την Nokia με τα τόσα Lumia, η Sony θα είναι η πέμπτη που θα παράγει Windows Phone 8 smartphone. Αν ακολουθήσουν την γραμμή των Xperia Z και φοράνε τις 20-megapixel κάμερες με Exmor R φακούς, τετραπύρηνους επεξεργαστές και έχουν αδιάβροχα σώματα τότε θα είναι από τα καλύτερα WP κινητά της αγοράς. Και θα είναι τα πρώτα με γυαλί. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε τα παραπάνω χαρακτηριστικά, όμως θα σας κρατήσουμε ενήμερους αν διαρρεύσει κάτι παραπάνω, όπως πάντα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.