Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τεχνολογία Ασύρματης Φόρτισης Από Τη Sony Για Φόρτιση Στο Μισό Χρόνο

Sony Logo

Η ασύρματη φόρτιση έγινε γνωστή στα smartphones από τη Nokia και το Lumia 920, όμως λίγοι πίστεψαν σε αυτήν γιατί χρειάζεται ξεχωριστό αξεσουάρ και η φόρτιση είναι αργή.

Έτσι η Sony σκοπεύει να κυκλοφορήσει έναν ασύρματο φορτιστή που θα φορτίζει το κινητό στον μισό χρόνο από τους τωρινούς. Αυτό θα γίνει με την αύξηση των Watts στα 10-15, δηλαδή το διπλάσιο από αυτό που προσφέρουν οι τωρινοί φορτιστές. Ο φορτιστής φυσικά θα χρησιμοποιεί το τελευταίο πρότυπο Qi και θα είναι διαθέσιμος το δεύτερο μισό του 2014.

Τα τωρινά κινητά, όπως τα Lumia της Nokia και τα Galaxy της Samsung, τα οποία φορτίζουν ασύρματα ίσως να μην υποστηρίζουν τον νέο φορτιστή της Sony και αυτό σημαίνει ότι για αρχή μόνο τα Xperia smartphone θα το χρησιμοποιούν. Ίσως το Z2; Θα δούμε. Το 2014 δεν είναι μακριά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: