Η Sony ετοιμάζει 2 μεταλλικές ναυαρχίδες με Snapdragon 820

Η Sony Παρουσιάζει Τα Xperia Z5 Και Z5 Compact, Και Το Z5 Premium Με 4K Οθόνη
Το Sony Xperia Z5 Compact.
Το Sony Xperia Z5 Compact.

Δύο ναυαρχίδες θα δούμε το 2016 από τη Sony, και οι δύο θα έχουν μεταλλική κατασκευή όπως επιβάλει η νέα μόδα. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες, τα LG G5 και Samsung Galaxy S7 θα έχουν επίσης μεταλλική κατασκευή. Ακόμα και η OnePlus ετοιμάζει ένα πολύ δυνατό κινητό το οποίο πιθανότατα θα έχει μεταλλική κατασκευή (τουλάχιστον το σασί).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του αξιόπιστου κινέζικου ειδησιογραφικού site CNBeta, η Sony θα κυκλοφορήσει δύο ναυαρχίδες μέσα στο επόμενο έτος, και οι δύο θα χρησιμοποιούν το ολοκαίνουργιο chipset Qualcomm Snapdragon 820. Υπάρχει περίπτωση μέσα στο πρώτο μισό να ανακοινώσει τη πρώτη ναυαρχίδα (το Xperia Z6 και τις παραλλαγές Compact και Premium), και μέσα στο δεύτερο μισό τη δεύτερη ναυαρχίδα (ίσως το phablet Xperia Z6 Ultra). Τέλος, φημολογείται ότι εξαιτίας της αλλαγής στα υλικά κατασκευής θα αλλάξει και ο σχεδιασμός.

Η γιαπωνέζικη κατασκευάστρια θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στη CES 2016 αλλά δεν αναμένεται να ανακοινώσει κινητό εκείνη τη μέρα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.