Η Sony Μεγαλώνει Τη Σειρά Xperia Με Τα T2 Ultra Και Xperia E1

Η Sony Μεγαλώνει Τη Σειρά Xperia Με Τα T2 Ultra Και Xperia E1

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα (14/01/2014) τα νέα της Xperia T2 Ultra και E1, ένα phablet και ένα smartphone για τους λάτρες της μουσικής αντίστοιχα.

Sony Xperia T2 Ultra Για Καλή Κάμερα Και Τεράστια Οθόνη

Το Xperia T2 Ultra κρατάει μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xperia T, όπως απλή HD οθόνη (Triluminos, 6-ιντσών), 13-megapixel κάμερα, τετραπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή στα 1.4GHz, ενώ η μπαταρία φτάνει τα 3,000mAh για να ‘φωτίζει’ αυτή τη μεγάλη οθόνη. Η χωρητικότητα είναι στα 8GB όμως οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν μια κάρτα microSD μέχρι 32GB. Όλα αυτά μέσα σε ένα σώμα 7,5 χιλιοστών.

Η Sony έχει εφοδιάσει το νέο phablet με το Android και το τελευταίο της γραφικό περιβάλλον, καθώς επίσης υπάρχει και η εφαρμογή κάμερας του Z1S. Ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά αλλά μπορεί να έχει τα Info Eye, AR Effects, Social Live, Background defocus, Sweep Panorama, Collage, Timeshift burst και Portrait Retouch.

Η Sony θα κυκλοφορήσει το T2 Ultra σε LTE έκδοση και 3G ανάλογα τη περιοχή. Άγνωστο παραμένει που, πότε και πόσο θα κυκλοφορήσει.

Sony Xperia E1 Για Του Λάτρες Της Μουσικής

Όσον αφορά το E1, περιορίζεται για τους λάτρες της μουσικής, και όχι των δυνατών χαρακτηριστικών. Έρχεται με οθόνη 4-ιντσών ανάλυσης 800 x 480, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200 στα 1.2GHz με 512MB RAM και 1,700mAh μπαταρία. Το η ηχείο του κινητού αυτού είναι 100Db και η Sony το έχει εφοδιάσει επίσης με τις τεχνολογίες ClearAudio+ και xLoud για ισορροπημένο ήχο. Τέλος, η Sony ‘χαρίζει’ 30 ημέρες πρόσβασης στη μουσική υπηρεσία της Music Unlimited.

Η Sony θα κυκλοφορήσει τα Xperia T2 Ultra και Xperia E1 στις Κίνα, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία, οπότε δεν θα τα δούμε σύντομα στην Ευρώπη.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.