Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Ανακοίνωσε Το Wi-Fi-μόνο Xperia Z Ultra Σαν Νέο Tablet

Η Sony ανακοίνωσε το νέο Xperia Z Ultra μόνο με WiFi σαν ένα νέο tablet χωρίς τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Μόλις χθες το βράδυ είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες του και δεν άργησε καθόλου η ανακοίνωση από την εταιρία.

Sony Xperia Z Ultra: Ένα Phablet Που Έγινε Tablet

Όπως γνωρίζαμε από τις διαρροές, εξωτερικά και εσωτερικά είναι παρόμοιο με τη 4G έκδοση του Xperia Z Ultra διαθέτοντας full HD οθόνη 6,44-ιντσών, τετραπύρηνο Snapdragon 800 επεξεργαστή στα 2.2GHz, 32GB χωρητικότητα και 8.2MP και 2.2MP κάμερες πίσω και μπροστά. Αλλαγή βρίσκουμε στο Wi-Fi που πλέον υποστηρίζει 802.11a/b/g/n/ac. Το Android που τρέχει είναι το 4.2.2 με το γνωστό γραφικό περιβάλλον των γιαπωνέζων.

Η Sony θα κυκλοφορήσει το tablet Xperia Z Ultra, στην Ιαπωνία για αρχή, στις 24 Ιανουαρίου για 52,000 yen ($499 USD). Αργότερα θα έρθει και στον υπόλοιπο κόσμο σαν το 10-ιντσο Τablet Ζ. Η παγκόσμια έκδοση ίσως ανακοινωθεί στην έκθεση MWC στο τέλος του Φεβρουαρίου. Τι λέτε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: