Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Sony Xperia Z1 Σε Σιρόπι Και Υγρό Πιάτων, Θα Επιζήσει;

Sony Xperia Z1 Syrup

Οι άνθρωποι από το Xblog έκαναν μια πολύ ενδιαφέρον δοκιμή. Πήραν το Sony Xperia Z1 και το γέμισαν με σιρόπι βύσσινο για να δουν αν θα επιζήσει! Έπειτα το καθάρισαν με υγρό πιάτων. Θα αντέξει το λούσιμο;

Το Sony Xperia Z1 τελικά επέζησε στη δοκιμή επειδή είναι αδιάβροχο και με πιστοποίηση. Όμως η πιστοποίηση μιλάει για χρήση κάτω από νερό μέχρι ενάμιση μέτρο έως 30 λεπτά, και σε γλυκό νερό. Έτσι η πρόκληση με το σιρόπι και το υγρό ήταν λιγάκι επικίνδυνη για τη ναυαρχίδα της Sony.

Όπως και να έχει, το κινητό παρά τη ‘κακομεταχείριση’ παρέμεινε ζωντανό χωρίς καμία βλάβη. Μπράβο στη Sony για τη καλή δουλειά της και στο Xblog για το ωραίο βίντεο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: