Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Τιμή Του Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1

Όπως ενημερώνει το Xperia.GR, το Sony Xperia Z1 θα κοστίζει τουλάχιστον 649 ευρώ στο κατάστημα της Sony, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία φτάνει και στα 710€. Όπως χαρακτηριστεί λέει το blog:

Στη σελίδα της Sony στην Γερμανια η συσκευή προ-πωλείται στα 649 ευρώ ενώ στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά καταστήματα (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία) είναι στα 700 ευρώ.

Το ακριβότερο το βρίσκουμε στο κατάστημα του Ηνωμένου Βασιλείου, με το Ζ1 να κοστίζει 599 λίρες, που αντιστοιχούν περίπου 710 ευρώ.

Λογικά στην Ελλάδα θα ακολουθήσει τις τιμές των ανταγωνιστών του, και τα 729€ θα είναι αναπόφευκτα, μιας και στα κινητά έχουμε τις υψηλότερες τιμές στην Ευρώπη. Συμφωνείτε;

Πηγή: Xperia.GR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: