Αποκαλύφθηκε Το Sony Xperia Z1S, Η Παγκόσμια Έκδοση Του Z1 f;

Αποκαλύφθηκε Το Sony Xperia Z1S, Η Παγκόσμια Έκδοση Του Z1 f;

Sony Xperia Z1S leak

Το Sony Xperia Z1 mini ανακοινώθηκε πρόσφατα ως Xperia Z1 f στην Ιαπωνία με οθόνη 4,3-ιντσών και όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει και σαν Sony Xperia Z1S για τον υπόλοιπο κόσμο. Η διαρροή έγινε ως συνήθως από το πάντα-αξιόπιστο @evleaks.

Το @evleaks αποκάλυψε την ονομασία του κινητού -Xperia Z1S-, την εμφάνισή του με τη παραπάνω φωτογραφία, καθώς και ότι θα γίνει η κυκλοφορία του μέσα στο 2013. Άλλες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές οπότε μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Αν πράγματι το Sony Xperia Z1S είναι μια παραλλαγή του Sony Xperia Z1 f τότε θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως 4,3-ιντσών HD οθόνη, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2,2GHz (Qualcomm Snapdragon 800) με 2GB RAM και Adreno 330 GPU, 20,7-megapixel κάμερα, 2300 mAh μπαταρία και αντοχή σε νερό και σκόνη. Βέβαια να ξαναπούμε ότι αυτά είναι απλές υποθέσεις και για αυτό πρέπει να περιμένουμε για περισσότερες διαρροές οι οποίες θα τα αποκαλύπτουν.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ίσως το κινητό να κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου αν η ημερομηνία κάτω από την ώρα στη φωτογραφία δεν είναι τυχαία. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.