Τα Sony Xperia Z3 Και Xperia Z3 Compact Φωτογραφίζονται Μαζί, Περίπου

Σύντομα Πολλά Smartphone Θα Είναι Αδιάβροχα, Συμπεριλαμβανομένου Του iPhone

Sony Xperia Z Waterproof

Δύο φωτογραφίες που υποτίθεται δείχνουν το μπροστινό μέρος των επερχόμενων Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact βγήκαν στη δημοσιότητα από το Digi-wo.

Οι φωτογραφίες το μόνο που δείχνουν είναι το γνώριμο design που η Sony αποκαλεί Omnibalance. Το Xperia Z3 φωτογραφίζεται σε λευκό, ενώ η μικρότερη Compact έκδοσή του σε μαύρο. Στα πλάγια τα δύο κινητά έχουν λεπτά περιθώρια, σε αντίθεση με τα άκρα πάνω και κάτω που είναι μεγάλα.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από τον XDA developer DoomLoRD, το Sony Xperia Z3 Compact θα έχει 4.5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 720 x 1280 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 801 CPU στα 2.5GHz με Adreno 330 GPU και 2GB μνήμη RAM. Η κάμερα στο πίσω μέρος θα αποδίδει 20.7MP και η μπροστινή 2.1MP.

Η Sony θα κυκλοφορεί ναυαρχίδες κάθε έξι μήνες, οπότε τα Xperia Z3 αναμένονται να ανακοινωθούν τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2014 στο Βερολίνο. Οι παρακάτω φωτογραφίες δεν δημοσιεύτηκαν σε κάποια από τις αξιόπιστες πηγές μας, οπότε να είστε επιφυλακτικοί.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.