Η Sony Θα Αντικαταστήσει Το Xperia Z2 Σε Μόλις 6 Μήνες

Sony Xperia Z2, Η Ναυαρχίδα Της Ιαπωνίας Ανακοινώθηκε

Sony Xperia Z2

Πριν από λίγες ημέρες η Sony ανακοίνωσε το πολύαναμενόμενο Sony Xperia Z2, όμως ήδη αποκάλυψε πως θα αντικατασταθεί πολύ γρήγορα. Μέσα σε μόλις μισό χρόνο! Η τακτική των περισσότερων μεγάλων εταιριών, συμπεριλαμβανομένων των Samsung, Apple και HTC, είναι να ανακοινώνουν μια νέα ναυαρχίδα κάθε ένα χρόνο όμως φαίνεται πως η Sony ακολουθεί τη τακτική της… MLS ανακοινώνοντας νέα ναυαρχίδα κάθε έξι μήνες.

Η είδηση έρχεται από τον Kurozumi Yoshiro, Creative Director της Sony Mobile, ο οποίος αποκάλυψε πως πρέπει να ενημερώνουν ορισμένα μοντέλα κάθε έξι μήνες ώστε να παραμένουν ναυαρχίδες. Και αυτό το κάνει ήδη ένα χρόνο. Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη του Xperia Z είδαμε το Xperia Z1 και μετά από έξι μήνες είδαμε το Xperia Z2. Με αυτούς τους ρυθμούς θα δούμε το Xperia Z3 τον Αύγουστο!

Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Xperia Z3 -και είναι επίσημο- είναι πως διαθέτει τον OmniBalance σχεδιασμό. Η γιαπωνέζικη κατασκευάστρια επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί αυτό το σχεδιασμό που ξεκίνησε με το Sony Xperia Z και αργότερα εφαρμόστηκε στα Sony Xperia Z1 και Sony Xperia Z2. Οπότε, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, παρόμοιο σχεδιασμό και ανακοίνωση τον Αύγουστο, θα αγοράζατε το Z3 ή το Z2 τώρα γνωρίζοντας ότι γρήγορα θα θεωρείται ‘ξεπερασμένο;’

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.