Η Sony Ετοιμάζει Xperia Z3, Z3 Compact Και Μικρό Tablet

Η Sony Ετοιμάζει Xperia Z3, Z3 Compact Και Μικρό Tablet

Τα σχέδια της Sony για τις κορυφαίες Android συσκευές της, όπως το Xperia Z3, διέρρευσε ο χρήστης @DooMLoRD_XDA στο Twitter. Το συγκεκριμένο άτομο είναι προγραμματιστής, μέλος της κοινότητας XDA, και γνωστός για τις διαρροές του για προϊόντα της Sony.

Ο @DooMLoRD_XDA διέρρευσε πως το Sony Xperia Z3 πρόκειται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο. Θα έχει σχεδιαστεί διαφορετικά από τα υπόλοιπα κινητά της σειράς Z με λεπτότερα περιθώρια και πάχος μόλις 7 χιλιοστά, όπως το Sony Xperia T3. Ο επεξεργαστής του θα παραμείνει ο ίδιος με του Xperia Z2 (Snapdragon 801).

Όσοι δεν βολεύονται με το μεγάλο Xperia Z3 θα μπορούν να προμηθευτούν το Z3 Compact, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχει HD οθόνη 4.6 ιντσών, πάλι Snapdragon 801 επεξεργαστή, 3GB μνήμη RAM και λεπτότερα περιθώρια από το Z3!

Τέλος, ο προγραμματιστής αποκαλύπτει πως δεν θα ξαναδούμε phablet στη σειρά Z Ultra. Αυτές οι συσκευές πρόκειται να αντικαταστηθούν από μικρό tablet της Sony (στις 7 με 8 ίντσες) αλλά τα χαρακτηριστικά του είναι άγνωστα αυτή τη στιγμή.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.