Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sony Xperia Z4: Διαρροή Απεικονίζει Την Εμπρόσθια Όψη Της Συσκευής

Το Sony Xperia Z4 είναι από τις ναυαρχίδες που δεν μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, για του λόγου το αληθές, η παραπάνω φωτογραφία είναι η πρώτη διαρροή που υποτίθεται πως απεικονίζει την εμπρόσθια όψη της ιαπωνικής ναυαρχίδας.

Με μια πρώτη ματιά βλέπουμε ότι, όπως και οι προηγούμενες ναυαρχίδες έτσι και αυτή, δεν ξεφεύγει από τις αυστηρές σχεδιαστικές γραμμές της εταιρίας, αφού παραδοσιακά η Sony δεν μας έχει συνηθίσει να πειραματίζεται ή να “πειράζει” σχεδιαστικά τις συσκευές της, σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον. Έτσι, οι μόνες αλλαγές που παρατηρούμε είναι ότι η εμπρόσθια κάμερα και ο αισθητήρας φωτός έχουν τοποθετηθεί σε διαφορετικά σημεία, ενώ τα περιθώρια μοιάζουν μικρότερα.

Το Sony Xperia Z4 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2015, οπότε μέχρι τότε ολοένα και περισσότερες διαρροές θα εμπλουτίζουν τις πληροφορίες για αυτό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: