Η Sony αποκάλυψε το Sony Xperia Z5 σε ροζ χρώμα

Η Sony αποκάλυψε το Sony Xperia Z5 σε ροζ χρώμα

Η Sony ανακοίνωσε ότι η ναυαρχίδα Sony Xperia Z5 θα κυκλοφορήσει και σε ένα νέο ροζ χρώμα για να δώσει στους υποψήφιους αγοραστές έναν παραπάνω λόγο να επιλέξουν το κινητό της. Έτσι οι πελάτες θα μπορούν να το επιλέξουν σε λευκό, μαύρο, χρυσό, πράσινο ή ροζ χρώμα για να ταιριάζει καλύτερα με τα γούστα και το στυλ τους.

Κατά τα άλλα, το Xperia Z5 σε ροζ χρώμα δεν έχει διαφορές από τα υπόλοιπα Z5. Η Rikke Gertsen Constein, η επικεφαλής σχεδιάστρια του project, είπε:

«Η επιλογή ενός χρώματος είναι μία ιδιαίτερα λεπτομερής διαδικασία. Τα υλικά του κινητού και ο σχεδιασμός των καμπυλών και των γωνιών παίζουν σημαντικό ρόλο και έχουν μεγάλη επιρροή στο ποιο χρώμα είναι το καταλληλότερο για αυτό. Γνωρίζαμε ότι θέλαμε να προσθέσουμε το ροζ στη σειρά Ζ5 από τα πρώτα κιόλας σχέδιά της. Ωστόσο, μας πήρε κάποιο χρόνο ώστε να βρούμε το σωστό τόνο που θα ταιριάζει με το γυαλί και το μεταλλικό πλαίσιο της συσκευής. Κάναμε έρευνα σε πολλά σημεία όπου μπορεί να βρει κάποιος τις πιο όμορφες αποχρώσεις του ροζ, όπως η φύση της Ιαπωνίας με τις ανθισμένες κερασιές ή τα χρώματα στον ουρανό κατά τη διάρκεια ενός ηλιοβασιλέματος.»

Το ροζ Sony Xperia Z5 θα κυκλοφορήσει από τον Φεβρουάριο στην αγορά, όμως δεν γνωρίζουμε σε ποιες χώρες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.