Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sony Xperia Z5 Και Compact: Οι Πρώτες Εικόνες Των Συσκευών Με Δαχτυλικό Αποτύπωμα

Μετά την απογοητευτική πορεία που είχαν στις πωλήσεις οι νέες ναυαρχίδες Sony Xperia Z3 Plus και Z4 λόγω της υπερθέρμανσης του επεξεργαστή και των προβλημάτων της κάμερας, η ιαπωνική εταιρία δουλεύει πάνω στην νέα της ναυαρχίδα Sony Xperia Z5 και Z5 compact, που πρόκειται μάλιστα να ανακοινώσει σύντομα.

Όπως βλέπουμε στις εικόνες που διέρρευσαν, σχεδιαστικά θα έχει μικρές διαφορές από τους προκατόχους του, ωστόσο τεχνικά θα διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό που έλαμπε δια της απουσίας του και είναι απαραίτητο για τον ανταγωνισμό, τον αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Παρατηρούμε, ότι το κουμπί της ενέργειας είναι στην δεξιά πλευρά της συσκευής και το μέγεθός του είναι αισθητά μεγάλο, γεγονός που για κάποιους μαρτυρά ότι ο αισθητήρας των αποτυπωμάτων θα είναι τοποθετημένος εκεί. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, πρόκειται για μια έξυπνη και ασυνήθιστη κίνηση που δεν θα αλλοιώσει τον κομψό σχεδιασμό της σειράς Xperia Z.

Στην δεύτερη φωτογραφία παρακάτω, βλέπουμε επίσης και το Sony Xperia Z5 Compact, αμφότερα με τον ίδιο σχεδιασμό και το μεγάλο κουμπί ενέργειας στα πλάγια. Παρατηρούμε επίσης ότι ο μικρός αδελφός του είναι παχύτερος, γεγονός που σημαίνει ότι η ιαπωνική εταιρία δεν “έκοψε” τεχνικά χαρακτηριστικά για να το κάνει μερικά χιλιοστά λεπτότερο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: