Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Θα Μπορείς Να Κατεβάσεις Ταινίες Σε Ένα Δευτερόλεπτο Στο 5G Δίκτυο Της Νότιας Κορέας

Η Νότια Κορέα έχει σχέδια να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της μέσα στα επόμενα χρόνια και ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει σε 5G δίκτυα. Η χώρα θα δώσει ₩ 1600000000000, δηλαδή $1,5 δισεκατομμύρια, για το 5G το οποίο θα είναι έως και 1,000 φορές πιο γρήγορο από το τωρινό 4G LTE! Το Agence France Presse αναφέρει ότι ο χρήστης θα μπορεί να κατεβάσει πλήρης ταινία μέσα σε 1 μόλις δευτερόλεπτο!

Το Υπουργείο Επιστήμης της χώρας λέει ότι βοήθησε να αναπτυχθεί δίκτυο με 2G υπηρεσίες τη δεκαετία του 1990, 3G το 2000, 4G περίπου το 2010 και τώρα θέλει 5G. «Οι χώρες στην Ευρώπη, την Κίνα και τις ΗΠΑ κάνουν ‘επιθετικές’ προσπάθειες για την ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G… και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός στην εν λόγω αγορά σε λίγα χρόνια.»

Το νέο δίκτυο θα αρχίσει τη λειτουργία του μέσα στο 2017 και θα είναι διαθέσιμο για την αγορά τον Δεκέμβριο του 2020. Τοπικοί πάροχοι όπως SK Telecom και Korea Telecom θα είναι οι πρώτοι που θα υιοθετήσουν αυτή τη τεχνολογία. Τοπικές κατασκευάστριες κινητών, όπως LG και Samsung, θα βοηθήσουν και αυτές κυκλοφορώντας κινητά που υποστηρίζουν αυτά τα δίκτυα.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το νέο αυτό δίκτυο θα επιτρέψει στους παρόχους να προσφέρουν συνδεσιμότητα μέσα σε τρένα που πηγαίνουν με 500km/h!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: