Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Spareone, Το Κινητό Με Αυτονομία 15 Ετών [CES 2012]

Τι θα έλεγες αν είχες ένα κινητό που θα είχε μπαταρία για 15 χρόνια χωρίς να το φορτίσεις; Η Xpal Power έχει τη λύση για αυτό και ονομάζεται Spareone.

Η Xpal Power (η εταιρία πίσω από τις μπαταρίες Energizer) κατασκεύασε ένα απλό κινητό τηλέφωνο που δουλεύει με ΑΑ μπαταρίες και μπορεί να κρατήσει έως και 15 χρόνια αν είναι απενεργοποιημένο! Το κινητό όπως αναφέραμε και πιο πάνω ονομάζεται Spareone και πρόκειται για ένα GSM dual-band κινητό σχεδιασμένο για έκτακτη ανάγκη που έχει τρομερά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει και όποιος δεν έχει ιδέα από κινητά τηλέφωνα. Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα του κινητού, απλά βάζουμε μία κάρτα SIM, μία οποιαδήποτε ΑΑ μπαταρία και είναι έτοιμο για χρήση.

Οι προ-παραγγελίες για το κινητό έχουν ήδη ξεκινήσει σε e-shops του εξωτερικού. Η τιμή του είναι γύρω στα 40 ευρώ και έρχεται με μία μπαταρία Energizer Ultimate Lithium AA στη συσκευασία. Μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες και εικόνες στο επίσημο site του Spareone.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: