Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

10 Εκατομμύρια Άνθρωποι Ακούνε Μουσική Στο Spotify

Spotify logo

Το Spotify έφτασε το σημαντικό ορόσημο των 10 εκατομμυρίων συνδρομητών, ένα σημαντικό ορόσημο καθώς ανταγωνίζεται στην ολοένα και πιο δημοφιλή αγορά streaming μουσικής.

Για να καταλάβετε πόσο πολύ αυξήθηκε η χρήση του Spotify, τον Μάρτιο του 2013 η εταιρία μετρούσε 6 εκατομμύρια συνδρομητές. Οι συνολικοί χρήστες που άκουγαν δωρεάν τον ίδιο μήνα ήταν 24 εκατομμύρια, ενώ φέτος σχεδόν διπλασιάστηκε φτάνοντας τους 40 εκατομμύρια χρήστες! Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι αυτών των 40 εκατ. χρηστών κάποια στιγμή θα στραφούν στην επί πληρωμή λύση της υπηρεσίας, έτσι αυτή θα έχει μια ακόμα μεγαλύτερη βάση συνδρομητών.

Ο Daniel Ek, ο Πρόεδρος και συνιδρυτής του Spotify, δήλωσε:

«Επεκτείνουμε την κυριαρχία μας στο χώρο της ψηφιακής μουσικής και θα συνεχίσουμε να φέρνουμε τη μουσική πιο κοντά σε όλους.»

Η υπηρεσία υπάρχει από το 2008 αλλά το τελευταίο χρόνο έχει γνωρίσει άνθιση -όπως επιβεβαιώνουν και τα νούμερα- αφού έκανε ντεμπούτο στη χώρα μας και άλλες αγορές ταυτόχρονα. Από τότε που λανσαρίστηκε έχει πληρώσει περισσότερο από 1 δις δολάρια στους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων και φέτος πρέπει να τα ‘βάλει’ με αντίστοιχες υπηρεσίες όπως είναι τα Deezer, Rdio και Beats Music.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: