Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Cosmote Φέρνει Το Spotify Στην Ελλάδα

Spotify logo

Η Cosmote αποφάσισε να φέρει στην Ελλάδα την δημοφιλές υπηρεσία στις ΗΠΑ, το Spotify, με τη διάθεσή της να γίνεται στα μέσα του Οκτωβρίου.

Η κίνηση αυτή έγινε πιθανότατα από την Cosmote για να ανταγωνιστεί την Vodafone που έφερε το Napster στην Ελλάδα, μία παρόμοια υπηρεσία.

Για όσους δεν το γνωρίζουν το Spotify, είναι μια online συνδρομητική υπηρεσία όπου βρίσκονται όλα τα καινούργια τραγούδια, αλλά και τα πιο παλιά, με την οποία οι χρήστες-συνδρομητές μπορούν να τα ακούσουν στο δρόμο από το smartphone ή tablet τους με iOS, Android ή Windows Phone μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη και στους υπολογιστές. Η ακρόαση γίνεται μέσω streaming και έτσι ο συνδρομητής μπορεί να ακούσει όλα τα τραγούδια χωρίς χρέωση (πέρα από την μηναία συνδρομή), άμεσα. Φυσικά απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο και όσοι είναι στο δρόμο πρέπει να έχουν αρκετά MB διαθέσιμα ώστε να αποφύγουν έξτρα χρεώσεις.

Η Cosmote θα φέρει το Spotify στη χώρα μας και όσοι είναι συνδρομητές της Cosmote θα έχουν μειωμένες τιμές. Ακόμα παραμένει άγνωστο πόσο θα είναι η μηναία χρέωση για την συνδρομή (λογικά λιγότερο από 10€/μήνα). Περισσότερα θα μάθουμε τον επόμενο μήνα και θα σας ενημερώσουμε όταν λανσαριστεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: