Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

To Spotify Ήρθε Στην Ελλάδα

Spotify app

Το Spotify ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα, νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Η μουσική υπηρεσία είναι διαθέσιμη είτε δωρεάν με διαφημίσεις είτε με συνδρομή.

Συγκεκριμένα, η δωρεάν έκδοση του Spotify επιτρέπει τη πρόσβαση στα εκατομμύρια τραγούδια της υπηρεσίας μέσω προγράμματος στον υπολογιστή με διαφημίσεις, ενώ για να ‘απενεργοποιήσεις’ τις διαφημίσεις θα πρέπει να πληρώνεις 3,49€/μήνα για την unlimited έκδοση. Ωστόσο όσοι θέλουν να ακούσουν μουσική και στις iOS, Android και Windows Phone 8 συσκευές τους, καθώς και να αποθηκεύουν playlists για offline αναπαραγωγή (έως 3,333 κομμάτια στη συσκευή), θα πρέπει να πληρώνουν 6,99€/μήνα.

Για τη ποιότητα των τραγουδιών έχει ο χρήστης έχει τρεις επιλογές. Streaming με 96 kbps για τις φορητές συσκευές, 160 kbps για τον υπολογιστή, το κινητό και μέσω διαδικτύου και 320 kbps στο Premium ‘πακέτο’ για τον υπολογιστή και το κινητό.

Μπορείς να γραφτείς και να αποκτήσεις πρόσβαση στην υπηρεσία εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: