Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Χάκαραν Το Spotify, Αλλά Μόνο Ένας Επηρεάστηκε

Spotify logo

Η Spotify ενημέρωσε τους χρήστες πως πρόκειται να ενημερώσει την εφαρμογή για Android αφού εντόπισαν μια παραβίαση στο δίκτυο της εταιρίας.

Σε μια δημοσίευσή του στο επίσημο blog, ο διευθύνων σύμβουλος της τεχνολογίας της εταιρίας (CTO), Oskar Stal, δεν επιβεβαίωσε το πότε έγινε η παραβίαση στα συστήματά τους, αλλά είπε πως δεδομένα χρηστών κλάπηκαν — ωστόσο μόνο ένα μέλος επηρεάστηκε και ενημερώθηκε άμεσα.

«Our evidence shows that only one Spotify user’s data has been accessed and this did not include any password, financial, or payment information. We have contacted this one individual. Based on our findings, we are not aware of any increased risk to users as a result of this incident.»

Η επίθεση φαίνεται να είναι ένα μεμονωμένο και μικρό περιστατικό, με την εταιρία, σύμφωνα με τον Stal, να μην είχε επίγνωση μέχρι τώρα πως είχε κενό ασφαλείας. Ευτυχώς οι κωδικοί, τα οικονομικά στοιχεία και τα στοιχεία πληρωμών εκείνου του ανθρώπου δεν έπεσαν στα χέρια του άγνωστου hacker.

Για να είναι σίγουρη η εταιρία, θα ζητήσει από όλους τους χρήστες να επανασυνδεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες και θα ενημερώσει άμεσα την εφαρμογή της για το Android (δεν αποκαλύφθηκε αν το πρόβλημα προέρχεται από εκεί).

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: