Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Status Via + FBapp: Ενημερώσετε τη κατάσταση στο Facebook από το iPhone 5, το Χόγκουαρτς, και πολλά άλλα

Είναι σίγουρο πως όσοι είναι μέλη στο Facebook έχουν δει ότι όταν ενημερώνουμε τη κατάστασή μας από κάποιο κινητό, εφαρμογή ή παιχνίδι, κάτω από αυτή λέει “μέσω: Χ” ή “via X”. Παρόλο που αυτό -“επίσημα”- δεν μπορεί να τροποποιηθεί, υπάρχουν 2 εφαρμογές για smartphones που κάνουν αυτή τη δουλειά. Η μία ονομάζεται Status Via και είναι για Android και η άλλη FBapp για iOS.


Άμα έχετε συσκευή με Android θα πρέπει να κατεβάσετε το Status Via (ο σύνδεσμος στο τέλος του άρθρου). Μόλις το κατεβάσετε και εγκατασταθεί θα πρέπει να συνδεθείτε και έπειτα είστε έτοιμοι να “δημοσιεύσετε” από το “iPhone 5”, από το “Χόγκουαρτς” ή το “Google+”.

Μεταξύ άλλων, το Stauts Via διαθέτει τα:
Banana Phone, Google+, PS3, Tin Cans Connected by String, Gameboy Color, Telepathy, Air Force One, IPhone 5G, Xbox LIVE, SNES, NASA Satellite, The Future, Pokedex, Typewriter, Pip Boy. Hogwarts, BMW iDrive, IPod Nano, The Moon, Nintendo Wii, GLaDOS, K.I.T.T. (Knight Industries Two Thousand), Mind-Computer Interface.

Ο προγραμματιστής της εφαρμογής υπόσχεται να προσθέσει και άλλες συσκευές αν αφήσουμε ένα σχόλιο στη “σελίδα” της εφαρμογής στο Android Market. Το Status Via είναι δωρεάν και υποστηρίζεται από συσκευές με Android 1.6 και άνω.

Το Fbapp κάνει το ίδιο με το Status Via μόνο που το κάνει πιο περίπλοκα. Αυτό έχει και θετικά και αρνητικά. Στα θετικά είναι ότι μπορούμε να βάλουμε ό,τι μήνυμα θέλουμε. Στα αρνητικά ότι πρέπει να φτιάξουμε τη δική μας εφαρμογή στο Facebook και να κάνουμε ότι χρειάζεται (και αυτό διαρκεί μερικά λεπτά).

Για να μάθετε πως ακριβώς γίνεται, δείτε το παρακάτω βίντεο.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=hRB3_vsYYmk?rel=0&w=620&h=383]
Το FBApp έχει δύο εκδόσεις, μία δωρεάν και μία επί πληρωμή. Μπορείτε να τις κατεβάσετε/αγοράσετε από το App Store.

Status Via, δεν απαιτείται root.
FBapp, δωρεάν, δεν απαιτείται jailbreak.

Πηγή: RedMond Pie.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: