Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Stephen Hawking Τώρα Και Στο Facebook

Υπόσχεται να μοιραστεί τη δουλειά του σχετικά με το σύμπαν

Stephen Hawking

Ο Stephen Hawking δημιούργησε την επίσημη σελίδα του στο Facebook και υπόσχεται να μοιραστεί τη δουλειά του σχετικά με το σύμπαν και πως δουλεύει αυτό. Για τους ελάχιστους που δεν έχουν ακουστά τον Hawking, πρόκειται για τον κορυφαίο θεωρητικό φυσικό, κοσμολόγο και συγγραφέα της εποχής μας και λόγω μιας σπάνιας ασθένειας μπορεί να κουνήσει μονάχα λίγους μύες του σώματός του. Είναι αναγκασμένος να κάθεται συνεχώς σε ένα ειδικά σχεδιασμό αναπηρικό καροτσάκι, εφοδιασμένο με έναν υπολογιστή από τον οποίο ‘μιλάει’.

Ο Hawking στη σελίδα του ανέφερε:

«Ο χρόνος και ο χώρος μπορεί για πάντα να είναι ένα μυστήριο, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει την επιδίωξή μου. Οι συνδέσεις που έχουμε πλέον ο ένας με τον άλλο έχουν αυξηθεί απείρως, και τώρα που έχω την ευκαιρία, είμαι πρόθυμος να μοιραστώ αυτό το ταξίδι μαζί σας.»

Στην σελίδα του, ο 72-χρονος έχει ανεβάσει και ένα βίντεο όπου αποδέχεται το «Ice Bucket Challenge», μόνο που ανέθεσε στα τρία παιδιά του να αναλάβουν τη πρόσκληση για να αποφευχθούν ατυχήματα. Στο ίδιο post ο Hawking ζητάει από τον κόσμο να κάνει δωρεά για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, από την οποία πάσχει.

Μπορείτε να κάνετε Like στη σελίδα του Stephen Hawking και να ακολουθήσετε όσα δημοσιεύει εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: