Ο Stephen Hawking Τώρα Και Στο Facebook

Ο Stephen Hawking Τώρα Και Στο Facebook

Stephen Hawking

Ο Stephen Hawking δημιούργησε την επίσημη σελίδα του στο Facebook και υπόσχεται να μοιραστεί τη δουλειά του σχετικά με το σύμπαν και πως δουλεύει αυτό. Για τους ελάχιστους που δεν έχουν ακουστά τον Hawking, πρόκειται για τον κορυφαίο θεωρητικό φυσικό, κοσμολόγο και συγγραφέα της εποχής μας και λόγω μιας σπάνιας ασθένειας μπορεί να κουνήσει μονάχα λίγους μύες του σώματός του. Είναι αναγκασμένος να κάθεται συνεχώς σε ένα ειδικά σχεδιασμό αναπηρικό καροτσάκι, εφοδιασμένο με έναν υπολογιστή από τον οποίο ‘μιλάει’.

Ο Hawking στη σελίδα του ανέφερε:

«Ο χρόνος και ο χώρος μπορεί για πάντα να είναι ένα μυστήριο, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει την επιδίωξή μου. Οι συνδέσεις που έχουμε πλέον ο ένας με τον άλλο έχουν αυξηθεί απείρως, και τώρα που έχω την ευκαιρία, είμαι πρόθυμος να μοιραστώ αυτό το ταξίδι μαζί σας.»

Στην σελίδα του, ο 72-χρονος έχει ανεβάσει και ένα βίντεο όπου αποδέχεται το «Ice Bucket Challenge», μόνο που ανέθεσε στα τρία παιδιά του να αναλάβουν τη πρόσκληση για να αποφευχθούν ατυχήματα. Στο ίδιο post ο Hawking ζητάει από τον κόσμο να κάνει δωρεά για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, από την οποία πάσχει.

Μπορείτε να κάνετε Like στη σελίδα του Stephen Hawking και να ακολουθήσετε όσα δημοσιεύει εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.