Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η ΕΕΤΤ Ανακοινώνει Την Απενεργοποίηση Των Κλεμμένων Κινητών Μέσω ΙΜΕΙ

Stolen Smartphone

Η ΕΕΤΤ με δελτίου τύπου πληροφορεί τους καταναλωτές ότι από τις 26 Σεπτεμβρίου 2014 θα τεθεί σε εφαρμογή από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας η υποχρεωτική απενεργοποίηση των κινητών που έχουν δηλωθεί ως κλεμμένα από τους συνδρομητές τους. Για να προχωρήσει η διαδικασία απενεργοποίησης θα πρέπει ο κάτοχος να δηλώσει στον πάροχό του τον κωδικό ΙΜΕΙ ο οποίος αποτελεί την ταυτότητα της συσκευής. Ο κωδικός ΙΜΕΙ περιλαμβάνει πληροφορίες για τον κατασκευαστή και το μοντέλο της συσκευής και ο κάθε χρήστης μπορεί να τον φανερώσει από:

  • τη συσκευασία της συσκευής
  • πατώντας τα πλήκτρα * # 06 # στη συσκευή του
  • με σχετική εφαρμογή του λογισμικού της συσκευής

Για την απενεργοποίηση της συσκευής, ο χρήστης αρχικά θα πρέπει να δηλώσει την κλοπή στην αστυνομία και έπειτα να υποβάλουν στον κάτοχό τους γραπτή αίτησης απενεργοποίηση της συσκευής μαζί με το αποδεικτικό δήλωσης κλοπής. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η εταιρία που προέβη στην σχετική διαδικασία θα πρέπει να ενημερώνει τις υπόλοιπες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες οφείλουν να πράξουν το ίδιο. Το αίτημα απενεργοποίησης δεν θα γίνεται δεκτό μόνο αν ο κωδικός IMEI δεν είναι έγκυρος σύμφωνα με τις σχετικές διεθνείς προδιαγραφές ή δεν έχει αποδοθεί από τον κατασκευαστή στη συσκευή ώστε να την προσδιορίζει κατά μοναδικό τρόπο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: