Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Εφαρμογή StoryTeller θα Παρουσιαστεί Μαζί Με Τα Lumia 1520 Και 2520

Απ΄ ότι φαίνεται στην εκδήλωση της Nokia για τις 22 Οκτωβρίου δεν θα δούμε μόνο το Lumia 1520, αλλά και μια νέα εφαρμογή, τη StoryTeller. Την αποκάλυψη έκανε το evLeaks στο προφίλ του στο twitter.

Με το StoryTeller θα μπορείς να δημιουργείς συλλογή από εικόνες και βίντεο, να τις οργανώνεις με βάση την ώρα, τοποθεσία και τις πιο αγαπημένες. Η εφαρμογή θα παρουσιαστεί όπως είπαμε και στην αρχή μαζί με το 1520 με την 6-ιντσών οθόνη και τον τετραπύρηνο Snapdragon 800.

Για την ίδια μέρα επίσης περιμένουμε να δούμε και το πρώτο tablet της εταιρείας, το Sirius ή Lumia 2520.

Η Nokia παρά την εξαγορά της από την Microsoft συνεχίζει να δημιουργεί εφαρμογές για την πλατφόρμα της βοηθώντας τους χρήστες να έχουν καλύτερη εμπειρία στο κινητό τους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: