Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Έρευνα Απορρίπτει Τον Συσχετισμό Της Κινητής Τηλεφωνίας Με Τα Προβλήματα Υγείας

Το φως της δημοσιότητας είδε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Μ. Βρετανία και χρειάστηκαν 11 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Η έρευνα είχε ως θέμα μελέτης τις επιπτώσεις της κινητής τηλεφωνίας στην υγεία και περιλάμβανε 31 ξεχωριστά ερευνητικά προγράμματα που στοίχισαν συνολικά 22,4 εκατομμύρια δολάρια.

Τα αποτελέσματα της μελέτης λοιπόν, αναφέρουν μέσα σε ένα πόρισμα 60 σελίδων ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων δεν έχει κάποια ουσιαστική επίπτωση στην υγεία. Επίσης, δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να συνηγορούν ότι η έκθεση στις εκπομπές δικτύων κινητής τηλεφωνίας κατά την εγκυμοσύνη αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου στην παιδική ηλικία ή ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων μπορεί να οδηγήσει σε εμφάνιση λευχαιμίας.

Παρόλα αυτά μην καθησυχάζεστε. Η έρευνα δεν αναφέρει κατηγορηματικά ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων είναι απολύτως ασφαλής και θα πρέπει να πραγματοποιηθούν περισσότερες έρευνες που θα μελετούν συγκεκριμένες επιπτώσεις των εκπομπών στην ανθρώπινη υγεία, όπως για παράδειγμα τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το κινητό τηλέφωνο στα παιδιά, στην εγκεφαλική δραστηριότητα μα και τις επιπτώσεις του στην κατάσταση του ύπνου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: