Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Eπιτυχημένη Xρονιά To 2013 Για Την Huawei

H Huawei φαίνεται πως τα πηγαίνει πολύ καλά όπως αποδεικνύουν τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρία για το οικονομικό έτος του 2013. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, τα συνολικά έσοδα της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 8% σε σχέση με το 2012, αγγίζοντας τα 39,6 δις δολάρια, ενώ τα λειτουργικά κέρδη της αναμένονται να κυμανθούν μεταξύ $4,72 δις και $4,85 δις.

Επίσης η κινέζικη εταιρία κατάφερε μέσα στο 2013 να εδραιωθεί στις αγορές και να εξασφαλίσει την αξιοπιστία της και εκτός συνόρων καθώς, όπως ανακοινώθηκε, τα 2/3 των εσόδων της προήλθαν από ξένες αγορές. Και πώς άλλωστε θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα για την Huawei αφού δεν είναι κρυφό ότι ρίχνει πολύ δουλειά για να επεκτείνει τις δυνατότητές της και την γκάμα των προϊόντων της; Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι έχει επενδύσει περισσότερα από 5,4 δις δολάρια στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Huawei Ανακοίνωσε Τους Δικούς Της Οκταπύρηνους Επεξεργαστές

Όσον αφορά το νέο έτος, οι άνθρωποι της Huawei ευελπιστούν να έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα καθώς ήδη έχουν ριχτεί στην αγορά των επεξεργαστών λανσάροντας τους δικούς της οκταπύρηνους επεξεργαστές, το Huawei Tron, την Αndoid παιχνιδοκονσόλα της, ενώ τα ποιοτικά και καλαίσθητα κινητά της θα συνεχιστούν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: