Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Ετοιμάζει Το Surface 3 Στις 10.6 Ίντσες

Microsoft Surface Pro 3 vs Microsoft Surface Pro 2

Η απόφαση της Microsoft να ανακοινώσει ένα Surface Pro 3 στις 12 ίντσες μόνο ώστε να «αντικαταστήσει τα laptops» ήταν αναπάντεχη, όμως όπως φαίνεται δεν έχει παραμελήσει ένα μικρότερο μοντέλο. Μπορεί επίσημα να αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα 8-ιντσο Surface, αλλά ένα στις 10.6 ίντσες είναι στα σχέδιά της.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την εταιρία τον Οκτώβριο να ανακοινώνει το Surface 3 στις 10.6 ίντσες και για αυτό ήδη ξεκινάει τη διαδικασία μαζικής παραγωγής του. Τα chips θα μπουν στην παραγωγή τον Αύγουστο και τα τελικά Surface θα αρχίσουν να ετοιμάζονται από τον Σεπτέμβριο για να είναι έτοιμα τον Οκτώβριο, όταν θα βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων και στο eshop της Microsoft. Πληροφορίες για το τι θα ενσωματώνουν δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα και για αυτό δεν ξέρουμε αν θα είναι το ίδιο δυνατό με το Surface Pro 3 ή με χαμηλότερες επιδόσεις και τιμή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: