[ΦΗΜΗ] Το Surface Mini Έχει Οθόνη 7,5-Ιντσών

[ΦΗΜΗ] Η Microsoft Θα Ενοποιήσει Το Windows Phone Με Το Windows RT

Microsoft Surface TC

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει ένα Surface mini με οθόνη γύρω στις 7 με 8 ίντσες, και τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν.

Η οθόνη του μικρού tablet της Microsoft τώρα λέγεται ότι θα είναι στις 7,5-ίντσες καθώς βρήκαν αναφορές για μικρότερες οθόνες στον κώδικα των εργαλείων της Microsoft για τους προγραμματιστές στα Windows 8.1. Αυτές οι αναφορές δεν επαληθεύουν μόνο τα μικρότερα Windows tablets, αλλά είναι και ένδειξη ότι μπορεί η εταιρία να δουλεύει πράγματι επάνω στο Surface mini.

Το Surface mini φημολογείται ότι έχει οθόνη 7,5-ιντσών ανάλυσης 1440 x 1080-pixel και αναλογία οθόνης 4:3, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 στα 2,3Ghz με 2GB μνήμη RAM, 32GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με κάρτες microSD, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με 4G LTE. Το λειτουργικό θα είναι το Windows 8.1 RT.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση ή την παγκόσμια διαθεσιμότητα ή καμιά άλλη διαρροή για το μικρότερο tablet Surface της Microsoft, αλλά μόλις οι πληροφορίες έρθουν στο φως θα σας κρατήσουμε ενήμερους, όπως πάντα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.