Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Surface Mini Θα Είναι 8-Ιντσο Και Θα Τρέχει Windows RT 8.1

Surface FB

Είμαστε πλέον σίγουροι πως η Microsoft μαζί με τη 2ης γενιάς Surface tablets θα ανακοινώσει και ένα μικρό Surface Mini. Πως όμως θα είναι;

Λοιπόν, έχουμε νέες διαρροές που θέλουν το Surface Mini να χρησιμοποιεί τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 της Qualcomm, και για αυτό το λόγο είναι μια ARM συσκευή. Και όπως γνωρίζουμε, οι ARM συσκευές τρέχουν Windows RT, οπότε το Windows RT 8.1 θα είναι το λειτουργικό του μικρού tablet. Η οθόνη του όπως υποψιαζόμασταν είναι 8-ιντσών και μάλλον full HD.

Τα νέα Surface 2 θα ανακοινωθούν στις 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και το νέο Surface Mini αποκλείεται να λείπει από εκείνη την εκδήλωση. Αν έχουμε και άλλες διαρροές θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: