Οι Πρώτες Διαρροές Για Τα Νέα Surface Της Microsoft

[ΦΗΜΗ] Η Microsoft Θα Ενοποιήσει Το Windows Phone Με Το Windows RT

Surface Pro

Η Microsoft έχει αποφασίσει να κυκλοφορήσει την 2η έκδοση των αποτυχημένων για να είμαστε ειλικρινής Surface RT και Pro, που είχε αποτέλεσμα να της δημιουργήσει χασούρα 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις από το Neowin και τον Paul Thurrott, η Microsoft έχει καταλήξει στον σχεδιασμό που θα έχουν τα νέα Surface και που δεν θα διαφέρει από τους προκατόχους τους. Αυτό που θα ξεχωρίζει θα είναι η βάση Κickstand που θα έχουν.

Η νέα βάση θα έχει δύο χρήσεις, η μια θα τοποθετεί το tablet σε θέση λάπτοπ και η άλλη θα κάνει την χρήση του πιο εύκολη όταν χρησιμοποιείται σε ανώμαλες επιφάνειες.

Επιπλέον θα ανανεωθεί και το πληκτρολόγιο, και θα διαθέτει μπαταρία, κάτι που η Microsoft το ονομάζει Power Cover. Έτσι όταν συνδέεται στο tablet, θα του προσφέρει περισσότερη μπαταρία.

Στο hardware θα δούμε τους Haswell επεξεργαστές (μάλλον Intel Core i5) που αναμένεται να δώσουν 2 ώρες επιπλέον ζωής (5 με 7 ώρες αυτονομία) και 8GB μνήμης RAM. Στο RT θα δούμε τον Nvidia Tegra 4, κάτι που αποκάλυψε ο CEO της Nvidia, Jen Hsun Huang.

Τέλος, ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει και ένα μικρό 7-ιντσο Surface, λογικά γύρω στα 300-400€, με όνομα Surface Mini αλλά για αυτό δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Και φυσικά αν αληθεύει η φήμη.

Τα νέα Surface θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος, ελπίζουμε να τα πάνε καλύτερα από τα προηγούμενα και βεβαίως να έρθουν Ελλάδα με λογικές τιμές.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.