Αποκαλύφθηκαν Οι Τιμές Και Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά Του Surface Pro 3

[ΦΗΜΗ] Η Microsoft Θα Ενοποιήσει Το Windows Phone Με Το Windows RT

Surface Pro

Όπως ήδη ξέρουμε, την ερχόμενη Τρίτη η Microsoft πρόκειται να ανακοινώσει μαζί με το Surface Mini και το νέο Surface Pro. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για αυτό. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι λογικά θα έχει οθόνη 12 ιντσών και όχι 10,6 όπως έχουν οι δύο προηγούμενες εκδόσεις. Το WPCentral όμως τώρα αποκάλυψε τις τιμές, τη χωρητικότητα και τους επεξεργαστές που θα έχουν οι διάφορες εκδόσεις του Surface Pro 3.

Έτσι έχουμε την οικονομικότερη έκδοση με Intel Core i3 επεξεργαστή, 4GB RAM, 64GB χωρητικότητα και τιμή 799 δολάρια. Η έκδοση με Intel Core i5, 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει 999 δολάρια ενώ για διπλάσια μνήμη (256GB) η τιμή θα είναι 1299 δολάρια. Τέλος το μοντέλο με τον i7, 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει 1549 δολάρια και η έκδοση με 512GB θα έχει 1949 δολάρια.

Η αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ. Θα έχουμε και νέα Type Covers λόγω της μεγαλύτερης οθόνης που θα βγουν σε μαύρο, μοβ, κόκκινο και κυανό χρώμα. Θα έχουμε λιγότερα περιθώρια-bezer με την οθόνη να καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο και το σήμα των windows δεν θα βρίσκεται σε κάθετη θέση, αλλά σε οριζόντια.

Πάντως για όσους θέλουν ένα φθηνότερο Surface με Windows, και όχι τόσο μεγάλο, φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει ένα με Intel επεξεργαστή στα $499.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.