7 Πράγματα Που Δεν Ξέρατε Για Το Surface Pro 3

Microsoft Surface Pro 3: Το 12-Ιντσο Tablet Που Θα Αντικαταστήσει Τα Laptops

Microsoft Surface Pro 3

Το Surface Pro 3 παρουσιάστηκε και εντυπωσίασε με τα χαρακτηριστικά του με τον Panos Panay να μιλάει λεπτομερώς για την συσκευή. Εμείς όμως θα σας αναφέρουμε κάποια πράγματα που ίσως δεν ακούσατε στην παρουσίαση.

Η Οθόνη Του Surface Pro 3 Αποτελείται Από Δύο Επίπεδα

Microsoft Surface Pro 3 vs Microsoft Surface Pro 2

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, η Microsoft δουλεύει χρόνια προσπαθώντας να μειώσει τα στρώματα στις οθόνες για να δημιουργήσει ένα σύγχρονο πάνελ αφής. Το Surface Pro 3 είναι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας με μία LCD οθόνη και το γυαλί πάνω σε αυτή. Η εταιρία δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πως το κατασκευάζουν.

Η Θύρα Φόρτισης Χρησιμοποιείται Και Σαν Θύρα Μεταφοράς Δεδομένων

Ο νέος φορτιστής του Surface Pro 3, σε αντίθεση με τα προηγούμενα Surface Pro, συνδέεται μαγνητικά με τη νέα θύρα αλλά αφήνει ένα περιθώριο το οποίο της επιτρέπει να λειτουργεί και ως έξτρα θύρα μεταφοράς δεδομένων με μεγάλη ταχύτητα. Το κακό είναι ότι αυτό προϋποθέτει να έχεις το Dock Station μαζί με το Surface.

Το Surface Διαθέτει Γραφίδα Τελευταίας Τεχνολογίας

Microsoft Surface Pro 3 Notes

Με την γραφίδα του Surface Pro 3 μπορείς πιο εύκολα από ποτέ να γράψεις σημειώσεις στο OneNote, να ενεργοποιήσεις το tablet από το sleep mode με το πάτημα του κουμπιού της, δεν χρειάζεται να την συνδέσεις μέσω Bluetooth, είναι πάντα ενεργή, έχει 256 επίπεδα ευαισθησίας και τέλος μπορείς να την χρησιμοποιήσεις χωρίς καν να την ακουμπάς πάνω στην οθόνη γιατί λειτουργεί με ηλεκτροστατικό πεδίο!

Το Surface Pro 3 Έχει Μπροστινά Ηχεία

Microsoft Surface Pro 3 Docking Station

Η Microsoft τοποθέτησε τα ηχεία στο μπροστινό μέρος της συσκευής κάνοντας τα 45% πιο δυνατά όταν ακούς μουσική ή βλέπεις κάποιο βίντεο. Βέβαια είναι τόσο έξυπνα τοποθετημένα που δύσκολα θα τα διακρίνετε. Βρίσκονται στις άκρες της αριστερής και δεξιάς πλευράς.

Χαμηλότερη Ανάλυση Για Καλύτερα Αποτελέσματα

Η Microsoft επίτηδες έχει χαμηλώσει την ανάλυση οθόνης στα Windows. Η εταιρεία πολύ σωστά επέλεξε την ανάλυση 2K στην οθόνη του tablet αφού πολλές εταιρίες την προσφέρουν στα προϊόντα τους. Στο λειτουργικό όμως έχει επιλέξει την ανάλυση 1440 x 960 ώστε τα κουμπιά και τα εικονίδια να είναι μεγαλύτερα και να φαίνονται καλύτερα.

Το Surface Διαθέτει Δύο Κάμερες

Microsoft Surface Pro 3 back

Το νέο Surface διαθέτει δύο κάμερες μπροστά και πίσω. Η ανάλυση τους είναι στα 5 megapixel και μπορούν να τραβήξουν full HD βίντεο. Μπορεί να μην υπόσχονται τέλειες φωτογραφίες, αλλά ποιος φωτογραφίζει με ένα 12-ιντσο tablet;

Το Surface Δεν Υποστηρίζει LTE Δίκτυα

Όπως και τα προηγούμενα Surface Pro, ούτε το 3ο υποστηρίζει LTE δίκτυα. Η Microsoft δεν ανέφερε τίποτα στην παρουσίαση και δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον κάποια έκδοση με LTE υποστήριξη.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.