Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Microsoft: Το Surface RT Μπέρδευε Τους Καταναλωτές

Microsoft Surface RT

Την απόφαση να αλλάξει την ονομασία στο Surface RT πήρε η Microsoft. Ο λόγος σύμφωνα με την εταιρεία αλλά και εργαζόμενους της ήταν η σύγχυση που δημιουργούσε στους καταναλωτές η λέξη RT.  Έτσι με το λανσάρισμα της νέας γενιάς, το Surface Pro κράτησε την ονομασία του ενώ το RT μετονομάστηκε σε Surface 2.

Το πόσο θα βοηθήσει τους καταναλωτές η αλλαγή αυτή δεν το γνωρίζουμε. Μάλλον θα τους μπερδεύει περισσότερο αφού θα νομίζουν ότι αγοράζουν κανονική έκδοση των Windows 8 ενώ ουσιαστικά αγοράζουν μια έκδοση που φέρνει στα Windows Phone 8. Μήπως να προσλάβουν κάποιον ειδικό στις ονομασίες εκεί στη Microsoft ή μήπως ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν για να αυξηθούν οι πωλήσεις;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: