Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

SwiftKey, Το Κορυφαίο Πληκτρολόγιο Διατίθεται Δωρεάν

Το δημοφιλές Android πληκτρολόγιο SwiftKey, τη μέρα που τα One M7 αναβαθμίζονται στο Sense 6, αποφάσισε να γίνει δωρεάν. Η εφαρμογή κανονικά κοστίζει $3.99 και δεν γνωρίζουμε αν θα μείνει για πάντα δωρεάν.

Η δραματική αλλαγή αυτή στη τιμή έρχεται μαζί με τη νέα έκδοση του πληκτρολογίου η οποία φέρνει αρκετά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και το κατάστημα από όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν θέματα. Αρχικά το SwiftKey ερχόταν με λίγα προ-εγκατεστημένα θέματα αλλά τώρα οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και άλλα. Μάλιστα υπάρχει νέο προεπιλεγμένο με ονομασία Nickel.

Επιπρόσθετα, προστέθηκε η υποστήριξη για τις φατσούλες emoji που έχουμε δει σε άλλα Android πληκτρολόγια, Windows 8, Windows Phone και iOS, η πρόβλεψη των λέξεων βελτιώθηκε, μια προαιρετική γραμμή αριθμών μπορεί να προστεθεί πάνω από το πληκτρολόγιο, προστέθηκαν περισσότερες γλώσσες (Λευκορωσίας, Μογγολίας, Τατάρ, Ουζμπεκιστάν και Ουαλίας) και νέες χειρονομίες.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πληκτρολόγιο από εδώ. Όσοι το έχετε ήδη αγοράσει θα μπορείτε να κατεβάζετε τα premium θέματα δωρεάν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: