Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

SwiftKey Note: Το SwiftKey Ήρθε Στο iOS Με Μορφή… Σημειωματάριου

Όπως αναμενόταν, το SwiftKey ήρθε στο iOS! Το SwiftKey είναι το ‘μαγικό’ πληκτρολόγιο που ξεκίνησε από το Android στο οποίο σχεδιάζεις τη λέξη περνώντας το δάχτυλό επάνω από τα γράμματα. Εκτός αυτού, μετά από καιρό σε μαθαίνει και εμφανίζει προτεινόμενες λέξεις που ταιριάζουν στην πρόταση που γράφεις πριν κάνεις τις πληκτρολογήσεις.

Ωστόσο, ως γνωστόν, μέσα στους πολλούς περιορισμούς της, η Apple δεν αφήνει πληκτρολόγια τρίτων να χρησιμοποιηθούν σαν κύριες πηγές εισόδου στο iOS. Αυτό ανάγκασε την ομάδα να κινηθεί διαφορετικά εκεί. Έτσι δημιούργησε την εφαρμογή SwiftKey Note η οποία ουσιαστικά είναι ένα σημειωματάριο το οποίο ενσωματώνει το πληκτρολόγιο. Για να χρησιμοποιήσεις το SwiftKey θα πρέπει να είσαι μέσα στη συγκεκριμένη εφαρμογή και δυστυχώς δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε άλλες. Οι σημειώσεις μπορούν να συγχρονιστούν και με το Evernote.

Η εφαρμογή SwiftKey Note, σε αντίθεση με αυτή του Android, είναι δωρεάν όμως δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει επί πληρωμή μετά. Για αυτό πήγαινε εδώ και κατέβασέ την όσο είναι νωρίς.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: