Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Tablet Για Παιδιά Ανακοίνωσε Η Polaroid

Polaroid PTAB750

Η Polaroid ανακοίνωσε το νέο της tablet που είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδιά και διαθέτει μία οθόνη πολλαπλής αφής 7 ιντσών χωρητικού τύπου με ανάλυση 800 x 480 pixels. Το όνομα του είναι Polaroid PTAB750 και διαθέτει 1GHz επεξεργαστή, 512MB μνήμη RAM, 2 megapixel κάμερα και 8GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με κάρτες SD.

Το λειτουργικό του είναι το Android 4.0 και μέσα από ένα εύκολο μενού, ο γονέας μπορεί να βάλει το παιδί να παίξει κάποιο παιχνίδι, να διαβάσει βιβλία ή να αναπαράγει πολυμέσα. Υπάρχει ακόμα web browser με ρυθμίσεις γονικού ελέγχου ώστε το παιδί να περιηγείται με ασφάλεια. Ο σχεδιασμός του είναι επίσης σχεδιασμένος για τις ανάγκες των παιδιών και υπάρχει ενίσχυση από καουτσούκ για την προστασία από τυχών υγρά.

Το Polaroid PTAB750 είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά από τη σελίδα της εταιρίας με τιμή $149.99.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: