Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ποιο Tablet Έχει Τη Μεγαλύτερη Διάρκεια Ζωής Με Μια Φόρτιση;

iPad Air

Η αγορά των tablets είναι πραγματικά τεράστια και κάθε μήνα βγαίνει τουλάχιστον ένα για όλα τα γούστα. Όμως ποιο από όλα αυτά έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με μια φόρτιση;

Το Which? Tech Daily μελέτησε όλα τα κορυφαία tablets που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και κατέληξε στο συμπέρασμα πως το iPad Air της Apple είναι ο νικητής. Το tablet με το μηλαράκι στο πίσω μέρος μπόρεσε να ‘κρατήσει’ περισσότερες ώρες στο browsing του διαδικτύου και στη προβολή ταινιών.

Όμως δεν είναι μόνο το τελευταίο iPad με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Και άλλα tablet της Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPad Mini with Retina και iPad 2 πρόσφεραν περισσότερες ώρες στον χρήστη σε σχέση με αντίπαλα Android tablets. Στα βίντεο, τα Amazon Kindle Fire HDX 8.9 και Google Nexus 7 (2013) βγήκαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ένα πλήρες φορτισμένο iPad Air κράτησε 658 λεπτά ενώ ο χρήστης έκανε web browsing, το οποίο το ακολουθεί το iPad Mini με 614 λεπτά και το οποίο το ακολουθεί το iPad 2 με 590 λεπτά. Στη δοκιμή με βίντεο, το Apple iPad Air πρόσφερε 777 λεπτά ακολουθούμενο από το Kindle Fire HDX 8.9 με 714 λεπτά και το Google Nexus 7 (2013) με 669.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: