Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Tabuntu, Γιατί και το Galaxy Tab 10.1 μπορεί να τρέξει Ubuntu


Ίσως να έχετε αναρωτηθεί γιατί ένα tablet με διπύρηνο επεξεργαστή στο 1 GHz και άλλα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά να μην μπορεί να τρέξει κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα. Σίγουρα αυτό είναι θέμα λογισμικού και διάφορων περιορισμών. Υπάρχει δυνατότητα όμως να τρέξει κάποιο άλλο λειτουργικό μέσω VM. Έτσι, τα παιδιά από το Galaxy Tab Hacks και AndroLinux.com κατάφεραν και εισήγαγαν σε ένα rooted Samsung Galaxy Tab 10.1 το Ubuntu!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=MErL7FslBjU?rel=0&hd=1&w=570&h=383]

Άμα παρατηρήσετε στο παραπάνω βίντεο, το Galaxy Tab, όχι μόνο τρέχει κανονικά το λογισμικό, αλλά έχει συνδεθεί και με ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Άμα “ψηθήκατε” και εσείς και θέλετε να το εγκαταστήσετε, πατήστε το σύνδεσμο της πηγής και δείτε τις αναλυτικές οδηγίες που έχει. Το Tabuntu είναι επίσης διαθέσιμο και για τα κινητά με Android. Μπορείτε να βρείτε εδώ τον οδηγό, αλλά να ξέρετε ότι θα πρέπει να έχετε “δυνατό” smartphone για να το επιχειρήσετε και να τρέχει ομαλά.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=agYEOefFfto?rel=0&hd=1&w=570&h=383]

Πηγή: Galaxy Tab Hacks & AndroLinux.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: