Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Tag Heuer Meridiist Infinite: Το Κινητό Των $5,000 Που Φορτίζει Με Το Φως

Η Tag Heuer είναι μια Ελβετική εταιρία που κατασκευάζει υπερπολυτελέστατα ρολόγια, γυαλιά ηλίου και κινητά. Το τελευταίο της κινητό ονομάζεται Tag Heuer Meridiist Infinite. Το ξεχωριστό σε αυτό το κινητό είναι ότι φορτίζει με το φως!

Το Tag Heuer Meridiist Infinite ανήκει στην κατηγορία κινητών που ονομάζεται featurephones. Τα featurephones είναι τα κινητά που είχαμε πριν τα smartphones με το αριθμητικό πληκτρολόγιο κτλ. Είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και ανθρακονήματα και διαθέτει 2.4 ιντσών LCD οθόνη (320×240), μια δεύτερη οθόνη στο πάνω μέρος για προβολή επιπρόσθετων ειδοποίησεων, 8GB χωρητικότητα και 5MP κάμερα.

Για να επιτευχθεί η φόρτιση με το φως, η εταιρία έχει τοποθετήσει λεπτά φωτοβολταϊκά κύτταρα πίσω από την οθόνη. Με αυτό το τρόπο μπορεί να φορτίσει να το φως του Ήλιου ή ακόμα και τεχνικό φως, δηλαδή με λάμπες μέσα στο σπίτι. Έτσι το κινητό δεν πρόκειται να φορτίσει ποτέ με το ρεύμα και ποτέ δεν πρόκειται να ξεφορτώσει (για αυτό λέγεται και Infinite, Άπειρο)!

Το Tag Heuer Meridiist Infinite θα κοστίζει $5,000 και θα διατεθούν μόνο 1,911 κομμάτια. Η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: