Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πρόστιμο Στην Samsung Για Ψεύτικες Κριτικές Στο Διαδίκτυο

Samsung Galaxy S4 Zoom

Το διαδίκτυο είναι ένα πολύ ισχυρό μέσο ενημέρωσης. Και η Samsung το γνωρίζει πολύ καλά. Για αυτό έβαλε κάποιους να γράφουν τα καλύτερα λόγια για αυτήν και τα προϊόντα της μέσα σε φόρουμς, πλήρωνε bloggers για να γράψουν καλύτερες κριτικές για τα προϊόντα της, ενώ δεν λείπουν και οι υποβαθμίσεις άλλων εταιριών, κυρίως της HTC που έχει στην αγορά ένα από τα καλύτερα Android smartphones που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Φυσικά το HTC One.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η ταϊβανέζικη επιτροπή υγιούς ανταγωνισμού έβαλε πρόστιμο στην Samsung ύψους $340,000 και $100,000 σε δύο διαφημιστικές εταιρίες οι οποίες βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω. Βέβαια τα λεφτά αυτά δεν είναι και πολλά μπροστά σε αυτά που θα έβγαλε η εταιρία με τόση παραπληροφόρηση από ανθρώπους πίσω από ψεύτικους λογαριασμούς…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: